Skovens hemmelige rige epic

Skovens Hemmelige Rige Epic

Format
Cinemax Biograf 3D – 2013
Filmlængde 1 time 42 minutter

Synopsis
Skovens hemmelige rige (Epic på engelsk) er en sød historie der handler om uopdagede hemmeligheder og tillid. I begyndelsen møder vi den søde uskyldige pige Mary, der skal bosætte sig hos hendes far, der bor langt ud i skoven. Forholdet mellem de to er ikke just godt, og filmen lægger ud med en række sjove episoder, der ikke bliver mindre underholdende af den trebenede hund som familien ejer. Mary tror hendes far er blevet skør, da han hele tiden taler om små væsner, der bor ude i skoven som lever gemt for menneskene. Mary tror ikke på faderen, men må snart erkende at der er noget om faderens historier, da hun på magisk vis møder de små væsner og bliver en del af deres kamp mod de onde. Historien er godt skrevet, men har lidt nogle lange perioder, hvor man venter på, at der skal ske noget. Filmen får givet godt svar på alle de spørgsmål, man får i løbet af filmen. Historien er sød, simpel og god på trods af den fra tid til anden manglende substans. Når filmen udkommer på Blu ray fra Blu Sky Studioes, så skal den helt sikkert ind i min samling.

Billede / 3D
Filmen blev præsenteret godt i biografen og det var en fornøjelse at se denne. Billedet kunne dog fra tid til anden godt blive en smule uklart, men hvis man så bort fra dette så var det en ganske god oplevelse. Filmen blev set i 3D, og der var op til flere gange, hvor effekterne virkelig gjorde deres for oplevelsen. Som med så mange andre film, så er det meget periodisk at 3D effekterne kommer til deres ret.

Skovens hemmelige Rige Epic

Lyden
Vi så filmen på dansk med Dolby digital 7.1 i biografen. Lydeffekterne i filmen er gode og medrivende. Den danske oversættelse var udført ganske godt, så det var absolut ikke noget problem at leve sig ind i den fantastiske historie.

Konklusion
Filmen var som sagt rigtig god, og jeg skal helt sikker have den på blu ray, når den engang udkommer. Historien var ret forudsigelig og som sådan ikke noget man ikke havde set før. Mange af karaktererne i filmen er dog med til at trække filmen et par niveauer op. Jeg blev godt underholdt og kan bestemt anbefale denne film 🙂