Grusomme mig 2 / Dispicable Me 2 Anmeldelse

Format:

Blu ray

Handling:

Grusomme mig 2 fortsætter fortælling om Gru og hans tre adoptive børn – Agnes, Edith og Margo. Børnene trives godt med Gru og bliver godt forkælet med store fødselsdage fester med masse af mad og slik. Pigerne er meget glad for Gru, men de savner også mor. Derfor begynder de at foreslå Gru, at han skal begynde at date. Gru afviser pigernes forslag godt og grunddigt og vil slet ikke høre på det, men pigerne bliver ved med at plage han med, at det kunne altså være hyggeligt, hvis han fandt sig en kæreste.

På et tidspunkt sender filmen os tilbage i tiden, hvor Gru var en lille dreng. Man får indsigt i Gru’s opvækst. Han har ikke altid haft det nemt, der ligger måske en forklaring på, hvorfor han ikke rigtig vil tænke på forhold og er voldsomt imod, at hans ældste pige Margo begynder at date en dreng.

Lyd og billede

Lyden og billedet er helt i top. Lyden er i 7:1 format, så ikke noget at sige til det 🙂

Konklusion

Alt i alt synes jeg, at filmen er rigtig god.  En rigtig sød og god historie og kan man lide Dispicable me et det et must at se Dispicable Me 2. Selvom historien er ret forudsigelig og cliche-agtigt, er der stadig meget humor, romantik og en sød historie. Toeren er langt mere sukkersød tegnefilm end eteren.

Grusomme Mig 2