Toystory 4 i biograferne i 2017 release dato og anmeldelse

Så kom den længe ventede nyhed endelig om, at Pixar Animation Studioes er arbejder på toystory 4 🙂 Og jeg kan slet ikke vente til de kommer med den endelige release dato for, hvornår den rammer de danske biografer.

Pixar vil med denne film helt bestemt skabe endnu en god title til Disney Klassiker Listen, hvilke vi er mange der er glade for.

Handlingen sluttede i Toystory 3 med, at slænget blev givet til en ung pige, hvilken Anders (Andy på engelsk) endte op, at lege med. Så mon ikke det er nærliggende, at historien fortsætter herfra. Toystory 3 gave en overraskende handling med mange elementer undenfor Anders’ trygge hjem. Så mine forventninger til Toystory 4 er store. Det er ikke mange film, der kan levere 3 gode titler i streg, og det bliver derfor interessant, at se om Disney Pixar kan fortsætte succesen, men mon ikke.

Handlingen og plottet i filmen er stadig ukendt, og der er endnu heller ikke blevet lanceret en trailer. Når den kommer vil jeg helt sikker publicere denne her på sitet 😀

Jeg holder mig løbende opdateret omkring Toystory 4 release dato og Toystory 4 Biograf dato i Danmark.

Glæder mig sååå meget til at se den når den kommer 🙂

Toy Story 4 release og biograf