En klassiker, der rør mit hjerte – Skønheden og Udyret

Disney’s Skønheden og Udyret (Beauty and the Beast) er en af mine absolut ubestridte ynglings film. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har set den til dags dato, men kan simpelthen se den igen og igen 🙂 Bliver aldrig træf af denne vidunderlige film fra 1991.

Jeg købte filmen på DVD i Diamond edition og senere på Blu ray, hvor den er blevet digitalt restaureret, og hold da op der er sket meget! Filmen er i de nye udgaver langt mere farverig, og lyden er krystal klar. På trods af de nye film, så nyder jeg alligevel at se den gamle dvd udgave 🙂 Den har stadig en hel del charme!

Da det er en af mine ynglings film, så køber jeg gerne forskellige accessories, der relaterer sig til filmen. En af de ting jeg har fundet (dog ikke købt endnu 😛 ) er nogle flotte champagne glas, hvor motiverne fra Belle og Udyret er graveret ind. Tror det skal bruges som en gave til bryllupper, men synes bestemt det er noget jeg må have en dag. Så er jeg klar, hvis en champagnesmagning byder sig 😉 Det er dog ikke det jeg gør mest i. Meen med de glas kunne jeg nok godt finde på at kæbe en god flaske champagne 🙂

Champagne glas

Jeg har haft travlt hen over sommeren, så har desværre ikke fået lavet så meget til hjemmesiden som normalt. Men det kommer igen, når jeg begynder at få lidt mere tid. Disney har allerede annonceret nye film, og jeg glæder mig meget til Big Hero no 6, der ser ud til at blive endnu en sjov fortælling, der bare skal ind i min samling.

Til alle dem, der kommer forbi sitet: Rigtig god sommer 🙂