Kung Fu Panda 3 - release

Kung Fu Panda 3 Release Dato og Trailer

Kung Fu Panda 3 / III

Så blev det endelig annonceret, at der kommet én film mere om Kung Fu mesteren Panda’en Po! Efter Kung Fu Panda og Kong Fu Panda 2 er der skabt et vakuum, hvor man aldrig rigtig kunne samle Po’s oprindelse. Man vidste, at der havde været et forfærdeligt angreb på Pandaerne, men derudover fik man ikke mere at vide om, hvad der var sket fra Po blev væk og til han kom til hans nuværende far Gåsen. DreamWorks har med sikkerhed igen skabt en fantastisk historie vi kan se frem til!

Plot:

Der er endnu ikke blevet ret meget offentliggjort omkring selve handlingen i filmen, men ud fra den offentliggjorte trailer, så vil man få stillet sin appetit omkring Po’s oprindelse. Der sker nemlig det, at Po’s rigtige far kommer tilbage for at finde hans søn. Og taget det to tidligere film i betragtning, så skal det nok blive noget af en gakket fortælling.

Trailer:

Release dato Biograf:

Ifølge Cinemaxx, så vil Kung Fu Panda 3 have release den 17 marts 2016 (17-03-2016. Så der er en del ventetid endnu inden den rammer de Danske Biografer.

Release dato Bluray og Dvd:

Eftersom at filmen endnu ikke har været vist i biografen, så ved vi endnu ikke, hvornår denne bliver tilgængelig på Bluray og Dvd, men vil forvente at det kommer til at ske i slutningen af 2016.

Medvirkende:

Instruktør: Jennifer Yuh
Skuespillere: Jack Black, Angelina Jolie, Bryan Cranston, Mads Mikkelsen, Seth Rogen

Kung Fu Panda 3